4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Dygtig frisør i København

Trænger dit hår til en opfriskning? Klippestuen Z består af fire hyggelige frisørsaloner, som ligger placeret på Gammel Kongevej, H.C. Ørstedsvej og Falkoner Allé på Frederiksberg i København. Her står vores dygtige team af frisører altid klar til at hjælpe dig med lige netop det du ønsker.​


​I vores saloner bliver du altid mødt af en positiv, sjov og usnobbet atmosfære. Vores frisører er altid med på de seneste trends – både når det gælder klip, farvning og extensions og vi gør meget ud af at sende vores frisører på kurser og efteruddannelse i ind- og udland, for på den måde altid at kunne tilbyde dig det bedste.

Hos os er kunden altid i centrum

Vores frisør tager imod alle slags kunder – både kvinder, mænd, ældre, unge og børn og vi sætter altid kunden i centrum. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi kommer også gerne med gode råd og vejledning i forhold til, hvad der passer til lige netop din hårtype og ansigtsform mv.​

Prismæssigt placerer vi os generelt i den lavere ende blandt high end frisører i København. Det gør vi meget bevidst for, at alle kan nyde godt af atmosfæren i vores frisørsalon, vores håndværk og kreativitet. Vi forhandler desuden en række hårprodukter de bedste fra mærker som Redken og L’Oréal. Se et udpluk her.

Book tid hos vores frisør i dag

Kontakt vores frisør eller book en tid online allerede i dag. Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores frisørsaloner hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er studerende, giver vi dig 10% rabat. Bare tag studiekortet med.

Vi ses i Klippestuen Z!​

Telefon og åbningstider

Balayage & OMBRE hår

hair extensions

LIDT OM KLIPPESTUEN Z

Vi er specialister i at skabe et farveresultat, der fremhæver din personlighed. 

I vores Colour Studio giver vi dig en dybdegående farvekonsultation og kan forklare de forskellige teknikker, så vi kan skabe et resultat, der fremhæver dine bedste sider. 

Vi tilbyder balayage og ombre i høj klasse. Få hair extensions i god kvalitet hos dygtige frisører

HÅRPRODUKTER

Vi har mange års erfaring, og sælger kun produkter, der fremmer styrken i dit hår. Vi har mange forskellige mærker - bl.a. L'oreal, Paul Mitchell, ID Hair, L'anza, Kérastase, Sebastian, Joico. 

Vi sælger hårprodukter til gode markedspriser

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid