4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Afblegning af hår af en kompetent frisør​

Skal du have lavet en afblegning af hår? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Klippestuen Z. Vi kan hjælpe dig med den helt rette afblegning af hår, hvor du får lige præcis det look, du ønsker. 

Vi har flere frisørsaloner placeret på Frederiksberg i København, hvor vores dygtige frisører altid står klar til at give dig et fantastisk flot resultat.
​​

Hvad koster afblegning af hår?

Når du skal have foretaget afblegning af hår, er der flere ting, der påvirker prisen. Først og fremmest afhænger det af længden på dit hår. Derudover afhænger det af, om du skal have genopfrisket bunden, eller det er første gang, du skal have foretaget en afblegning af hår.​

Prisen afhænger også af, om du skal have foretaget afblegning af hele håret, eller om der blot er tale om striber i håret. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores priser, kan du se en oversigt her.

Book din tid allerede i dag

Når du vælger en hårafblegning hos os, kommer vi med råd og vejledning til, hvad der er den bedste løsning for lige præcis dit hår

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med at foretage en flot afblegning af dit hår, kan du booke din tid allerede i dag. Du kan booke din tid online, eller du kan ringe til en af vores afdelinger for at bestille en tid. 

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid