telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

​Frisør i København - book tid online

På udkig efter en dygtig frisør i København? Klippestuen Z er hyggeligere, har dygtigere frisører og er altid med på de seneste trends – både når det gælder klip, farvning og extensions. Som frisør i København er Klippestuen Z unik.

Vi gør meget ud af at sende vores frisører på kurser og efteruddannelse i ind- og udland. Vores frisører kommer fra hele verden for at arbejde hos os i KBH.​

Godt og kreativt frisør-håndværk og multikulturen i vores saloner giver en positiv, sjov og usnobbet atmosfære. Begge dele betyder, at vi altid er med på de seneste internationale trends og teknikker. Vi er super gode - og blandt de absolut bedste frisører i København, både når det gælder klip, farvning og extensions.

​FRISØR I KBH GØR MERE FOR DIG!

Som frisør i København betjener Klippestuen Z alle slags kunder – kvinder, mænd, ældre, unge og børn.

Køb dine hårprodukter i én af vores frisørsaloner i København. Vi forhandler kun de bedste fra mærker som Redken og L’Oréal. Tjek et udpluk via menuen ovenfor.

Vores 5 frisør-saloner ligger på Gammel Kongevej og Falkoner Allé i København tæt på Landbohøjskolen. Hvis du er studerende giver vi dig 10% rabat. Bare tag studiekortet med.

Prismæssigt placerer vi os generelt i den lavere ende blandt high end frisører i KBH. Det gør vi meget bevidst for, at alle kan nyde godt af atmosfæren i vores frisørsalon, vores håndværk og kreativitet.

For at gøre det lettere for dig, der er på udkig efter en dygtig og kreativ frisør i København, tilbyder vi online tidsbestilling. Bestil tid hos vores frisørsalon i København via nettet gennem menupunktet overfor.

Vi ses i Klippestuen Z!

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 80 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid