telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Extensions København – Book tid online hos de bedste i byen

I Klippestuen Z er vi eksperter i extensions. Hyg dig og ha’ det sjovt, mens vi opfylder drømmen om et længere og fyldigere hår, der virker 100 % naturligt. Besøg os i København eller bestil tid online!

​Vi er ikke kun de bedste. Du får mere for pengene hos os – og vi lover – ligegyldigt, hvem du er: Du vil nyde at komme og få lavet dine extensions her!


I Klippestuen Z i København bruger vi kun 100 % ægte hår og tilbyder et væld af forskellige nuancer.

I øjeblikket har vi 5 saloner i København. Vores frisører kommer fra hele verden. Vi er altid med på de nyeste internationale trends i extensions.

I København laver vi extensions via Tape On and Off-metoden eller Hot Fusion med ægte keratin.

Prisen er fra 2.500 kroner. Vi sammensætter også gerne et specialtilbud, der giver dig den flotte og naturlige frisure i kombination med lækre hårprodukter til pleje af dit hår.

DE BEDSTE EXTENSIONS I KØBENHAVN

Du kender måske allerede Milla fra Go’ Morgen Danmark? 2 gange har hun optrådt i programmet på TV2 og demonstreret, hvordan vi udfører arbejdet i Klippestuen Z.

Mange af vores piger har hair-extensions selv. Kig forbi den nærmeste salon i København. Se vores arbejde med egne øjne. Vi klarer alle hårtyper og farvenuancer. Mød os, lad os kigge på dit hår og give dig et godt tilbud.

Du kan også bestille tid med det samme online. Vælg den extensions-salon, der ligger tættest på, hvor du befinder dig i København.

Book tid til opfyldelsen af din drøm om de flotteste og mest naturlige extensions i København

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 80 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid