4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Extensions - Book tid hos de bedste i byen

I Klippestuen Z er vi eksperter i extensions. Hyg dig og ha’ det sjovt, mens vi opfylder drømmen om et længere og fyldigere hår, der virker 100 % naturligt. Besøg os i København eller bestil tid online!​

​Vi er ikke kun de bedste. Du får mere for pengene hos os – og vi lover – ligegyldigt, hvem du er: Du vil nyde at komme og få lavet dine extensions her!


I Klippestuen Z i København bruger vi kun 100 % ægte hår og tilbyder et væld af forskellige nuancer.

I øjeblikket har vi 5 saloner i København. Vores frisører kommer fra hele verden. Vi er altid med på de nyeste internationale trends i extensions.

I København tilbyder vi extensions via Tape On and Off-metoden eller Hot Fusion med ægte keratin.

Prisen er fra 2.500 kroner. Vi sammensætter også gerne et specialtilbud, der giver dig den flotte og naturlige frisure i kombination med lækre hårprodukter til pleje af dit hår.

DE BEDSTE HAIR EXTENSIONS I KØBENHAVN

Du kender måske allerede Milla fra Go’ Morgen Danmark? 2 gange har hun optrådt i programmet på TV2 og demonstreret, hvordan vi udfører arbejdet i Klippestuen Z.

Mange af vores piger har hair-extensions selv. Kig forbi den nærmeste salon i København. Se vores arbejde med egne øjne. Vi klarer alle hårtyper og farvenuancer. Mød os, lad os kigge på dit hår og give dig et godt tilbud. 

Bestil tid i dag

Du kan også bestille tid med det samme online. Vælg den extensions-salon, der ligger tættest på, hvor du befinder dig i København. Book tid til opfyldelsen af din drøm om de flotteste og mest naturlige extensions i København

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 80 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid