4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Vi er eksperter i extensions

Kunne du tænke dig et længere og fyldigere hår, som er 100% naturligt? Så står vi klar til at hjælpe. Hos Klippestuen Z er vi eksperter i extensions og vi står altid klar til at hjælpe dig til det bedste resultat.

Kom ind forbi en af vores hyggelige saloner på på Gammel Kongevej, H.C. Ørsteds Vej og Falkoner Allé på Frederiksberg i København og hør mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

​​

DE BEDSTE HAIR EXTENSIONS I KØBENHAVN

Der er mange muligheder med hair extensions. De kan både skabe fylde, længde, smukke krøller og fine bølger. Vi bruger kun 100% ægte hår til vores extensions og vi tilbyder et væld af forskellige farver og nuancer. 

Vi benytter os af Tape On and Off-metoden, samt Hot Fusion med ægte keratin. Desuden er vi altid med på de nyeste internationale trends i extensions.

Vi lytter til dine ønsker, samtidig med at vi vejleder dig til at træffe det rigtige valg i forhold til metode og farver mv. Vores priser på hair extensions starter fra 2.500 kroner. Vi sammensætter også gerne et specialtilbud til dig, alt afhængig af hvad dine ønsker er.​


​BESTIL TID I DAG

​Skal vi hjælpe dig med extensions, så kontakt en af vores saloner i dag. Du kan også benytte dig af online booking. Vi glæder os til at se dig i salonen!

​​

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid