4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Permanente krøller til at give et nyt og fyldigt look​

Ønsker du mere fylde eller et nyt og anderledes look? Hos Klippestuen Z kan vi lave permanente krøller i dit hår. Vi har flere saloner placeret på Frederiksberg i København, hvor vores dygtige frisører altid står klar til at hjælpe dig.

Vi har en masse erfaring med at lave permanente krøller og vi kan derfor tilbyde dig flere forskellige typer af krøller. Du kan vælge imellem alt fra de bølgede, store krøller til de mere koncentrerede slangekrøller. Sammen finder vi frem til, hvad der passer bedst til dig og dit hår.

Hvor længe holder permanente krøller?

Når du får lavet permanente krøller, er det meget forskelligt, hvor længe de holder. Det afhænger i høj grad af, hvilken hårtype du har. Derudover kan det også afhænge af, om du har langt hår eller kort hår. Da mænd typisk har kortere hår og oftere blive klippet, vil det typisk holde kortere tid for mænd.​

For de fleste vil permanente krøller holde nogle måneder. Der er dog også nogen, hvor det vil holde længere. Holdbarheden kan derfor variere en del fra person til person. 

Vælger du at få lavet permanente krøller hos en af vores frisører, kan vi altid give dig en god pris. Vores priser på permanente krøller starter fra 480 kr.

Book tid hos os i dag

Vil du have et lækkert og fyldigt hår med fine permanente krøller, kan vi hjælpe dig med et flot resultat. Sammen finder vi frem til, hvilke typer krøller der passer bedst til dig. 

Bestil tid ved at ringe til af vores saloner eller book din tid online allerede i dag.

​​

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid