4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

​Smartbond som en del af din behandling

​Er dit hår skadet efter diverse farvninger og afblegninger? Hos Klippestuen Z kan vi give dig en smartbond-behandling i forbindelse med din farvning, klipning eller andet. Fra vores saloner i København på Frederiksberg, kan vi give dig en smartbond-behandling, der giver dit hår nyt liv.

Når du kommer i en af vores saloner, har du mulighed for at få foretaget en smartbond behandling, der går ind og reparerer på dit hår. Det kan være en fantastisk opfriskning af dit hår, der kan gøre en verden til forskel.

Hvad er smartbond?

Smartbond er en behandling lavet af L’Oréal til de professionelle saloner. Når du fx får foretaget en hårfarvning eller en afblegning, kan det slide en del på håret. Vælger du at få en smartbond-behandling oveni, kan det hjælpe med at beskytte og styrke dit hår. 

​Når du vælger at få en smartbond-behandling, vil dit hår være mere modstandsdygtigt. Du vil opleve, at dit hår bliver blødere og mere skinnende. 

Du vil helt sikkert ikke fortryde at få en smartbond-behandling i en af vores saloner, da du tydeligt vil kunne se og mærke forskellen på dit hår.

Få styrken tilbage i dit hår

Har du spørgsmål til smartbond-behandling eller skal vi hjælper dig med at få styrken tilbage i dit hår, så kontakt os endelig.

Du kan bestille tid ved at ringe direkte til en af vores frisørsaloner eller booke din tid online. 

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid