4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Balayage og Ombre hår til alle hårtyper

Når man skal have farvet sit hår, skal det gøres på en ordentlig måde, da det er vigtigt, at man er tilfreds med resultatet. Hos Klippestuen Z tilbyder vi hårfarvning i form af balayage og ombre, der egner sig til alle hårlængder og hårfarver.

Når du vil have en unik hårfarve

Når man benytter denne farvetype, så ønsker man ofte et mere afslappet look, da denne form for hårfarvning giver et naturligt udseende. Dertil er balayage hår, modsat den normale hårfarvning, unik, idet balayge er en frihåndsteknik. Det foregår ved, at frisøren pensler farven på med lette fine strøg - enten på håret uden underlag og eller med håret liggende mod en overflade. 

Hårfarvningsmetoden ombre​

​Hårfarvningsmetoden ombre er derimod en skarp fade fra mørk til lys eller fra lys til mørk. Metoden bruges til at lave en en skyggeeffekt i håret.

Få din balayage og ombre  hår hos os

Vi leverer altid farvninger på en naturlig og kreativ måde, som vores kunder er tilfredse med. Du er derfor sikret et godt resultat, når du vælger at få din ombre- og balayage hår hos os. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for at booke en tid 

Vi holder til i København og på Frederiksberg.

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 80 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid