4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Hårfarvning med Balayage og Ombre​

Skal du have farvet hår? Hos klippestuen Z tilbyder vi hårfarvning i form af Balayage og Ombre, der egner sig til alle hårlængder og hårfarver. Begge farvebehandlinger giver håret et flot og afslappet look med farvespil.

Klippestuen Z består af fire frisørsaloner som er placeret på Gammel Kongevej, H.C. Ørstedsvej og Falkoner Allé på Frederiksberg i København. Her står vores dygtige frisører altid klar til at tage imod dig og hjælpe dig med lige netop det du ønsker.

BALAYAGE FARVNING GIVER ET UNIK OG NATURLIGT LOOK

Balayage og Ombre er to af tidens helt store trends. Begge hårfarvningsmetoder er anderledes og kreative og de giver et flot resultat på hver deres måde.​ 

Ved Balayage farvning benyttes en frihåndsteknik hvor frisøren pensler farven på med lette fine strøg. Dette er med til at give håret et flot og afslappet look.

 

​Hårfarvningsmetoden Ombre er derimod en skarp fade fra mørk til lys eller fra lys til mørk. Metoden bruges til at lave en skyggeeffekt i håret.
​​

Bestil tid til hårfarvning med Balayage eller Ombre i dag

Vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum, for på den måde at sikrer os, at vi leverer et resultat du bliver tilfreds med.

​Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med hårfarvning i form af Balayage eller Ombre, så kontakt en af vores saloner i dag eller bestil tid online

​​

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid