4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Lyse striber lavet af erfarne frisører​

Skal du have lavet lyse striber i dit hår? Hos Klippestuen Z kan vi klare lysestriber i alle former for hår. Fra en af vores mange frisørsaloner på Frederiksberg i København kan vi hjælpe dig med at få lige præcis det look, du er ude efter.

Når du vælger af få lavet lyse striber i en af vores saloner, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en erfaren og kompetent frisør. Vi lytter altid til, hvad det er for et look, du er ude efter, når du vil have lyse striber i håret. Er du i tvivl om, hvilken nuance der passer bedst til dig, er vi altid i stand til at komme med vejledning og rådgivning.

Hvordan laver man lyse striber?

Når du skal have lavet lyse striber, er der flere forskellige teknikker, man kan bruge. Det afhænger typisk af, hvad det er for et look, du er ude efter. Sammen finder vi frem til, hvilken teknik der passer bedst til dig.​

Nogle af de typiske teknikker er at lave dem med hætte eller i frihånd. Når der benyttes en hætte, trækkes der en hætte over dit hår. Der er små huller i hætten, hvor der trækkes små totter af dit hår ud igennem. Det er disse små totter af hår, der bliver farvet lyse. Med frihånd gøres det typisk med pensel og sølvpapir.

Bestil din tid til at få lavet striber i håret

Vi kan give dig lyse striber, uanset om du har brunt hår, meget mørkt hår, rødt hår eller en helt anden nuance. Vi finder sammen frem til den lyse nuance, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til at få lavet lyse striber allerede i dag via vores onlinebooking eller ved at ringe til en af vores afdelinger.​

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid