4,5/5 anmeldelser

Online booking

EXTENSIONS med 100 % ægte hår

telefon   mail   danmark   england

Følg os på Facebook:

Følg os på Facebook:

Olaplex behandling til at reparere dit hår​

​Døjer du med skadet spidser og porøst hår? Hos Klippestuen Z kan vi hjælpe dig med at få styrken tilbage i dit hår med en Olaplex behandling. Vores frisørsaloner ligger på Frederiksberg i København, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

En Olaplex behandling kan være den rette løsning for dig, hvis du synes, at dit hår ser slidt ud og trænger til reparation. Med en Olaplex behandling hos os får du et flot resultat, hvor du tydeligt vil kunne se en forskel. Du bør derfor ikke holde tilbage med kontakte os.

Hvad er Olaplex?

Når du får foretaget en Olaplex behandling, er det egentlig en Olaplex hårkur, du får. Det er dog langt fra en almindelig hårkur. Denne kur går nemlig ind og arbejder intensivt i hårstråene.

Det særlige ved en Olaplex hårkur er, at den indeholder et patenteret molekyle. Dette molekyle går ind og genopbygger svovlbindinger og saltbindinger i håret. 

Når du styler dit hår med varme, fx en føntørrer eller et glattejern, vil det nedbryde svovlbindingerne og saltbindingerne i håret. Dette er også tilfældet i forbindelse med farvning og afblegning af håret. 


​Ved at få lavet en Olaplex behandling i vores salon, kan vi skabe mærkbare forbedringer for dit hår. Du kan ende med at udskyde en ellers tiltrængt klipning, hvis du får foretaget en Olaplex behandling i stedet.

Få fortaget en Olaplex hårkur hos os

Vi kan tilbyde dig en Olaplex behandling til en fair pris, men med et fantastisk resultat. Det kan være et billigere alternativ til en klipning. 

Book en tid online til en Olaplex behandling, eller ring til en af vores respektive afdelinger.​

​Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30​

Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00​

Lørdag: 08.30 - 14.00

"​Dejlig oplevelse og skøn behandling"

★ ★ ★ ★ ★

-Michelle Cardenas

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 107 anmeldelser fra Facebook

​Klippestuerne  /  Adresser & Åbningstider  /  Bestil tid